Xarxa d’oficines d’atenció a l’empresa

Notícia 14.07.23

Primera jornada de treball tècnic de les OAE metropolitanes

Dins del projecte de la xarxa metropolitana d’oficines d’atenció a l’empresa, el passat dimecres 5 de juliol es va organitzar a Sant Boi de Llobregat la primera jornada de treball tècnic de la xarxa. 

Durant els darrers mesos, l’Agència de Desenvolupament Econòmic de l’AMB ha estat treballant en la seva posada en marxa. La iniciativa vol donar suport a la creació d’OAE als ajuntaments metropolitans que no en tenen, homogeneïtzar maneres de fer, processos i metodologies, i presentar el territori metropolità com un espai adequat per a la ubicació empresarial i business friendly.

Entre altres objectius, aquesta xarxa integrarà programes de l’AMB a la cartera de serveis a les empreses dels municipis, donarà suport a les OAE municipals per enfortir i millorar la seva cartera de serveis i generarà un espai d’intercanvi per a la millora contínua del servei.

La jornada va servir per donar cos al treball realitzat amb la presentació de la iniciativa i els diversos serveis que ja ofereix la xarxa, entre els quals destaquen la nova plataforma de gestió automatitzada de bitllets (ticketing) que s’ha habilitat perquè qualsevol de les OAE adherides pugui sol·licitar el nou servei l’assessorament especialitzat per a l’empresa, en qualsevol dels àmbits de treball en què l’empresa requereixi suport personalitzat. També s’hi va presentar el catàleg de serveis empresarials de l’Agència. 

L’esdeveniment va comptar amb la participació d’Anna Hernàndez, cap de l’Agència de Desenvolupament Econòmic de l’AMB, Elisabet Latorre, segona tinenta d’alcaldia de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, i Pere Soler, cap de l’àrea d’Empresa, PAE i Mercat de Treball de l’AMB, a més de diferents càrrecs polítics i personal tècnic dels tots municipis adherits a la xarxa.

La xarxa proposa unificar recursos, metodologies i procediments entre les diferents oficines municipals de promoció econòmica. Ja té definides dues actuacions més per als propers mesos: el disseny i execució d’un pla de formació per al personal tècnic municipal i la integració de diverses bases de dades per disposar d’una base de dades global depurada i actualitzada.

IMG

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">