$htmlUtil.escapeAttribute(projecteImatgeTextAlt)

Xarxa Metropolitana d’Oficines d’Atenció a l’Empresa

Impuls de la Xarxa Metropolitana d'oficines d'atenció a les empreses (OAE) compartint processos, eines i metodologies.

Fitxa tècnica

Àmbit:
Empresa, PAE i mercat de treball
Data projecte:
01.01.19
Estat:
En execució
Tipus:
Acompanyament, Finançament, Projectes
Públic:
Ajuntaments, Ciutadania, Emprenedors, Empreses
Temes:
Emprenedoria i empresa, PAE i indústria
Finalitat:

Suport als ajuntaments en la creació de les oficines d'atenció a les empreses (OAE) i definició del model compartit i en xarxa de funcionament, estratègies de suport i eines comunes.

Descripció


 

A partir de l'experiència desenvolupada per Barcelona Activa per a la prestació d'un servei d'assessorament a les empreses i l'expertesa de què disposen els ajuntaments metropolitans en aquesta matèria, es promou la creació d'oficines d'atenció a les empreses (OAE) als municipis metropolitans.

Barcelona Activa cooperarà amb l'Agència de Desenvolupament Econòmic en la transferència de coneixement a la resta de municipis metropolitans a través d'acords de col·laboració. Es dissenyaran noves eines de suport, com ara catàlegs de serveis, procediments, metodologies, bases de dades conjuntes i eines d’assessorament directament per l’empresa.

A partir de l’experiència adquirida durant la fase pilot, el projecte inclou l’assessorament als municipis per establir les seves OAE, ampliant la Xarxa i optimitzant els servei rebut per part de les empreses i l’emprenedoria metropolitana.

Així, es dissenyarà conjuntament un model genèric d'OAE que posteriorment s'adaptarà amb l'elaboració del catàleg de tràmits i serveis, junt amb un pla de formació i capacitació dels tècnics dels ajuntaments i una proposta de pla de comunicació. Finalment, l'Agència col·laborarà amb la posada en marxa de les OAE i amb el seu seguiment per tal de garantir la sostenibilitat, l'assistència i l'acompanyament al projecte. 

Documents relacionats

Recursos

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">