Avança la reactivació econòmica

Notícia 17.12.20

Balanç de les sessions de 2020 de la Taula de Reactivació Econòmica

La Taula de Reactivació Econòmica i Reindustrialització tanca l'any amb 9 sessions fetes durant els mesos d'octubre, novembre i desembre.

S'han celebrat sessions de diversos àmbits com ara els vinculats a l'economia (conjuntura i futur econòmic, indústria i sostenibilitat i economia verda), al territori (urbanisme, mobilitat i logística) a la innovació i coneixement (organització, innovació i futur del treball i formació) i al comerç i turisme.

Les sessions han reunit un nombre d'assistents elevat -prop d'un centenar de participants. Totes les ponències han tingut un nivell de qualitat molt elevat, i les sessions han estat molt participatives, tant a través del xat com amb intervencions de paraula.

El proper dia 13 de gener hi ha programada una nova sessió corresponent a Energia i Telecomunicacions, amb la presència dels experts Carles Riba i Jordi Berenguer. Aquesta sessió, que ja té les inscripcions obertes servirà per encetar la programació del 2021.

Les presentacions dels ponents de les sessions realitzades al 2020 es poden recuperar al web de la Taula on s'estan incorporant vídeos d'aquestes sessions pel que fa a la presentació i a les intervencions dels experts.

Participar a la Taula de Reactivació Econòmica

Per tal de permetre el major nombre de propostes, també es disposa d'un formulari de participació per fer-ne aportacions. Recordem que la Taula de Reactivació metropolitana es nodreix dels continguts exposats pels experts, de les intervencions dels assistents a les sessions i també, d'aquesta formulari obert a la participació de tothom.

El web també servirà per consultar la documentació que es generi als diversos àmbits de treball de la Taula, de manera que tothom els pugui consultar i fer-hi els comentaris, aportacions, canvis i suggeriments que consideri adients. La previsió és que a principis del 2021 ja es disposi d'aquest espai de consulta al web de la Taula. 
IMG

Compartir