Participació a la Taula de Reactivació Econòmica i Reindustrialització

A través d'aquest formulari podeu proposar mesures o aspectes que considereu que s'haurien de tenir en compte en els diferents àmbits temàtics de la Taula de Reactivació Econòmica i Reindustrialització metropolitana, i que podran ser útils a l'hora de redactar el Pla de Reactivació Econòmica i Reindustrialització.

Dades personals

*
*
*
*
*

Proposta de tema

Seleccioneu l'àmbit temàtic de la vostra proposta
*
*

Envieu

Us informem que les vostres dades seran incorporades a una base de dades responsabilitat de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) per portar a terme el tràmit i la sol·licitud. Les vostres dades no seran cedides a tercers i un cop donada resposta seran conservades per obligació legal com a part del registre d'expedients de l'AMB. Per a més informació, consulti la nostra Política de privacitat.

Per tal d’accedir, rectificar o suprimir les vostres dades i exercir la resta dels vostres drets podeu adreçar-vos a Serveis Jurídics, Exercici de Drets, Àrea Metropolitana de Barcelona, carrer 62, núm. 16-18, edifici A - Zona Franca 08040 Barcelona, adjuntant una còpia del DNI, o bé per instància genèrica del portal web.