L'AMB participa a la Fira MIPIM

Notícia 18.03.19

L'Agència de Desenvolupament Econòmic ha acompanyat 7 municipis metropolitans

L'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'AMB ha estat present un any més a la Fira MIPIM de Cannes. Aquesta és una de les principals fires immobiliàries del món i s'ha celebrat a la ciutat francesa entre el 12 i el 15 de març.

En aquesta edició, l'Agència de Desenvolupament Econòmic ha acompanyat 7 municipis metropolitans: Badalona, Esplugues de Llobregat, Gavà, l'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Sant Boi de Llobregat i Viladecans, amb l'objectiu de promocionar els seus projectes municipals a escala internacional. L'Agència ha organitzat una sèrie de reunions entre inversors internacionals i els municipis metropolitans, per tal de donar visibilitat als seus projectes i augmentar les possibilitats d'atraure activitat econòmica a l'àrea metropolitana.

Durant la fira, els municipis metropolitans han tingut l'oportunitat de reunir-se amb els representants de les ciutats d'Hamburg, Lió i Porto per compartir experiències, projectes i reptes comuns i poder facilitar, així, el desenvolupament de futures col·laboracions.

A més, l'Agència ha presentat nous materials de comunicació elaborats conjuntament amb els municipis i que es poden trobar al web Barcelona Opportunity.

Aquesta participació està emmarcada en el Projecte Barcelona Catalonia, una iniciativa de col·laboració publicoprivada entre la Generalitat de Catalunya (INCASÒL), l'Ajuntament de Barcelona i l'AMB, i la participació d'empreses privades del sector.

On

  • Palais des Festivals | Cannes

Galeria d'imatges

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">