Subvencions per a l'impuls de la llengua catalana a les empreses (CLT524)

Tipologia
Abast territorial
Servei d'àmbit supramunicipal

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya obre avui la convocatòria per sol·licitar subvencions per a l’impuls del català en l’àmbit empresarial. L’objectiu és atorgar ajuts a les empreses per dur a terme actuacions específiques de foment de la llengua catalana. En el marc d’aquests ajuts es preveuen diverses accions que poden ser subvencionables:

  • Elaboració d'un pla lingüístic d'empresa i posada en marxa d'accions de foment de la llengua catalana previstes en aquest pla, amb l’objectiu d’incrementar l’ús del català en l’entorn laboral i oferir productes i la prestació de serveis.
  • Accions de foment de la llengua catalana per incorporar-la a productes i serveis de l’empresa, a les activitats laborals i també a tota la documentació mercantil i laboral i als materials de comunicació i màrqueting.
  • Accions de foment de la llengua catalana en l’activitat professional, concretament aquelles adreçades al personal de l’empresa amb coneixements bàsics de català i que en facin augmentar l’ús interpersonal.
     

Enllaç al servei

Prestador del servei

Altres serveis del mateix prestador

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">