$htmlUtil.escapeAttribute(projecteImatgeTextAlt)

Projecte ARIE

Projecte d'assessorament per a l'atracció i retenció d'inversions empresarials.

Fitxa tècnica

Àmbit:
Internacionalització i inversions
Data projecte:
01.04.20
Estat:
En execució
Tipus:
Acompanyament, Formació, Projectes
Públic:
Ajuntaments, Empreses, Inversors
Temes:
Emprenedoria i empresa, Inversions
Finalitat:

Dotar d'eines per maximitzar els resultats dels processos de reinversió empresarial tant les empreses metropolitanes com el personal tècnic municipal.

Descripció

El projecte ARIE (Atracció i Retenció d'Inversions Empresarials) desenvolupa les accions necessàries d'acompanyament a les empreses metropolitanes davant la seva intenció de reinvertir recursos per tal de créixer estratègicament, desenvolupar noves línies productives de negoci o establir nous processos: busca maximitzar els resultats de les possibles inversions minimitzant els riscos.

Així doncs, comença amb la formació dels equips tècnics metropolitans per consolidar el servei d'assessorament a les regidories de promoció econòmica dels ajuntaments, per continuar amb l'acompanyament individualitzat a les empreses en la planificació, organització i cerca de recursos davant de projectes de reinversió, consolidació i creixement empresarial.

En definitiva, promou el creixement dels graus de competència de l'empresa per millorar els índexs del territori, amb el consegüent impacte positiu per a l'empresa mateixa, per a la generació de riquesa i per a la ciutadania.


 

Recursos

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">