#true #true #true
$htmlUtil.escapeAttribute(projecteImatgeTextAlt)

Portal web dels PAE metropolitans (InfoPAE)

Creació del web dels polígons al territori, en concertació amb ajuntaments i altres administracions

Fitxa tècnica

Àmbit:
Empresa, PAE i mercat de treball
Data projecte:
06.2021
Estat:
En execució
Tipus:
Dades i tendències, Projectes, Serveis sobre el mapa
Públic:
Ajuntaments, Ciutadania, Emprenedors, Empreses, Entitats, Inversors
Temes:
Emprenedoria i empresa, Inversions, Mercat immobiliari, PAE i indústria
Finalitat:
Dotar els municipis i els agents del territori metropolità d'una eina que agrupi la informació de tots els PAE dels municipis.

Descripció

L'InfoPAE és el visor de polígons i àrees d'activitat econòmica del territori metropolità, creat en concertació amb els ajuntaments i amb la coordinació entre administracions. Concentra tota la informació actualitzada dels polígons: activitats econòmiques, mobilitat, connectivitat, oportunitats de localització, sostenibilitat, serveis i equipaments, entre altres continguts.A través d'aquest canal es fa un seguiment de l'estat d'ocupació i l'activitat de cada PAE, mitjançant la recopilació de dades i indicadors sobre economia, mobilitat o equipaments proporcionats per la mateixa AMB i per tercers. 

El portal web pretén oferir una eina interactiva amb informació detallada, ordenada i visual de les característiques dels PAE i dels municipis, i té voluntat de servei i atenció a les empreses i emprenedors instal·lats a la metròpolis de Barcelona o que vulguin instal·lar-s'hi i cercar informació. També s'adreça a les administracions locals, entitats, associacions i altres persones o organitzacions interessades a analitzar el territori. 

El visor també permet descarregar dades en diferents formats per a poder-hi treballar i comparar dos àmbits territorials.

Mitjançant l'àrea privada, els tècnics locals disposen d'accés per gestionar les dades del seu municipi, que podran editar, analitzar i descarregar.

El coneixement de l'estat dels polígons i de les àrees d'activitat econòmica, junt amb l'ús de la base de dades d'empreses metropolitanes, ofereix l'oportunitat als usuaris de poder obtenir informació permanentment actualitzada i fiable d'aquests espais industrials i productius. 

L'InfoPAE permet als usuaris accedir a informació transversal amb la qual es poden conèixer les necessitats i característiques dels polígons per poder escollir l'emplaçament d'una empresa, analitzar el territori o dissenyar plans de present i futur. 

Recursos

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">