$htmlUtil.escapeAttribute(projecteImatgeTextAlt)

MetròpolisFPLab

Punt de trobada entre empreses i centres d'FP per potenciar l'emprenedoria i l'experimentació.

Fitxa tècnica

Àmbit:
Innovació i tecnologia
Data projecte:
01.01.19
Estat:
En execució
Tipus:
Acompanyament, Formació, Projectes
Públic:
Ajuntaments, Ciutadania, Emprenedors, Empreses, Entitats
Temes:
Emprenedoria i empresa, Innovació, Ocupació i capacitació
Finalitat:

Esdevenir un punt de trobada entre empreses i centres educatius de formació professional amb l'objectiu de fer aflorar el potencial de l'alumnat i contribuir a millorar-ne l'ocupabilitat i les competències personals.
 

Nou logo

Descripció

El projecte vol ser un punt de trobada entre empreses i centres educatius de formació professional per treure a la llum el potencial de l'alumnat. Es du a terme mitjançant el plantejament d'un seguit de reptes d'innovació per part d'empreses i entitats. Els estudiants hi han de respondre amb la proposta de projectes innovadors, elaborats a partir de les seves idees, que acostin les demandes del món empresarial i del territori.

Combina les demandes empresarials i la creació d'un entorn d'anàlisi de formació especialitzada mitjançant mentors i tècnics amb l'objectiu de potenciar l'emprenedoria, el treball en equip, el foment de les competències clau i l'experimentació.

Sorgeix de la fusió dels projectes Innolab (Innobaix), Port Innova (Port de Barcelona) i Entra al Circuit de la Innovació amb l'FP (Circuit de Barcelona-Catalunya) i es porta a terme durant el curs escolar 2018-19 en col·laboració amb la Fundació BCN Formació Professional.
 

Recursos

Enllaços relacionats

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">