$htmlUtil.escapeAttribute(projecteImatgeTextAlt)

Atracció i retenció d'inversions

Estratègia per atraure i retenir la inversió al territori amb la coordinació entre els agents públics i privats.

Fitxa tècnica

Àmbit:
Internacionalització i inversions
Data projecte:
07.2020
Estat:
En execució
Tipus:
Acompanyament, Formació, Projectes
Públic:
Ajuntaments, Empreses, Inversors
Temes:
Emprenedoria i empresa, Inversions
Finalitat:
Potenciar i enfortir la capacitat d'atracció productiva i de retenció per ampliar i consolidar el teixit empresarial als municipis metropolitans. 

Descripció

Participació en accions de recerca d'inversió estrangera a través de rondes de negocis i contactes bilaterals amb agents inversors, amb representació dels projectes municipals o d'empreses dels municipis metropolitans i amb la coordinació entre actors públics i privats.

Mitjançant el projecte es dóna suport al creixement i a la inversió de les empreses amb l'objectiu de facilitar la consolidació de potencials inversions i desenvolupar projectes d'acompanyament i retenció empresarial, els quals permetin assegurar el compromís de les empreses grans i mitjanes amb el territori.

El projecte vol oferir un servei per obtenir i orientar inversions al territori, facilitar el contacte amb els operadors que hi intervenen, amb l'assessorament necessari i el suport institucional, i ajudar a la consolidació de les inversions ja establertes. Inclou, també, la formació i capacitació dels equips tècnics de les regidories municipals de promoció econòmica per maximitzar els processos de suport a les empreses. 

Recursos

Accions

Compartir