$htmlUtil.escapeAttribute(projecteImatgeTextAlt)

Projecte ARIE

Projecte d'assessorament per a l'Atracció i Retenció d'Inversions Empresarials.

Fitxa tècnica

Àmbit:
Internacionalització i inversions
Data projecte:
01.04.20
Estat:
En execució
Tipus:
Acompanyament, Formació, Projectes
Públic:
Ajuntaments, Empreses, Inversors
Temes:
Emprenedoria i empresa, Inversions
Finalitat:
Dotar d'eines tant les empreses metropolitanes com el personal tècnic municipal per maximitzar els resultats dels processos de reinversió empresarial.

Descripció

El Projecte ARIE (Atracció i Retenció d'Inversions Empresarials) desenvolupa les accions necessàries d'acompanyament a les empreses  metropolitanes davant la seva intenció de reinvertir recursos per tal de créixer estratègicament, desenvolupar noves línies productives de negoci o establir nous processos: busca maximitzar els resultats de les possibles inversions minimitzant els riscos.

Així doncs, comença amb la formació dels equips tècnics metropolitans per consolidar el servei d'assessorament a les regidories de Promoció Econòmica dels Ajuntaments, per continuar amb l'acompanyament individualitzat a les empreses en la planificació, organització i cerca de recursos davant de projectes de reinversió, consolidació i creixement empresarial.

En definitiva, promou el creixement dels graus de competència de l'empresa per millorar els índex del territori, amb el conseqüent impacte positiu per la pròpia empresa, per la generació de riquesa i per la ciutadania.

Recursos

Compartir