$htmlUtil.escapeAttribute(projecteImatgeTextAlt)

Cercadors i observatori del mercat immobiliari empresarial

Eines i recursos per a la consulta d'indicadors econòmics i del mercat immobiliari empresarial.

Fitxa tècnica

Àmbit:
Internacionalització i inversions
Data projecte:
10.2018
Estat:
En execució
Tipus:
Dades i tendències, Estudis i publicacions, Projectes, Serveis sobre el mapa
Públic:
Ajuntaments, Ciutadania, Empreses, Inversors
Temes:
Inversions, Mercat immobiliari
Finalitat:
Desenvolupar i mantenir sistemes d'informació i eines de geolocalització d'interès per a l'activitat empresarial.

Descripció

Agregació i actualització periòdica de dades sobre l'oferta immobiliària identificable de naus industrials, solars, oficines i locals comercials disponibles al territori metropolità.

Conté diferents eines que incorporen l'oferta dels principals portals immobiliaris i d'altres agents rellevants del sector. També permet singularitzar la demanda i disposar d'un panell de control sobre l'estat del mercat immobiliari on es poden fer consultes de caràcter dinàmic, tant sobre naus i solars com d'oficines i locals.

L'evolució del mercat immobiliari empresarial facilita informació de l'evolució dels indicadors principals, entre d'altres: sostre en oferta, mitjana de preus, evolució temporal de l'oferta o segmentació del nombre d'ofertes per grandària.

Per una altra banda, es fa un seguiment de l'evolució del mercat immobiliari empresarial mitjançant l'elaboració d'informes detallats de periodicitat semestral relatius al mercat immobiliari industrial, d'oficines i de locals comercials. Totes les ofertes es localitzen amb l'ajuda de la guia digital de carrers de l'AMB i de la informació proporcionada pel cadastre.

A més, es facilita informació a través d'informes Flaix sobre l'evolució dels principals indicadors econòmics de l'àrea metropolitana pel que fa a l'evolució del PIB al territori metropolità, la creació d'empreses, el mercat immobiliari, el mercat laboral i l'atur. 

Recursos

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">