Visor dels PAE metropolitans

Jornada de presentació

Icona
Tema:
Polígonos
Tipo:
Presentación
Público:
General
Cuándo:

Dónde:
En línia  (activitatdetail.veure_mapa)
Promotores:
Àgencia de Desenvolupament Econòmic

Descripció

L'infoPAE és el visor de polígons i àrees d'activitat econòmica del territori metropolità, creat en concertació amb els ajuntaments i amb la coordinació entre administracions. Concentra tota la informació actualitzada dels polígons: activitats econòmiques, mobilitat, connectivitat, oportunitats de localització, sostenibilitat, serveis i equipaments, entre altres continguts.

Programa

09.30 Benvinguda a càrrec de la vicepresidenta de l'Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic, Montserrat Ballarín.

09.40 Obertura de l'acte a càrrec del director de l'Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic, Héctor Santcovsky i la directora de l'Agència Metropolitana de Desenvolupament, Anna Hernández.

09.50 Intervenció de la responsable d'Internacionalització, Inversions i Sistemes d'Informació, Sara Angrill, i el responsable tècnic del projecte InfoPAE, Adrián Ropero.

10.05 Presentació de l'infoPAE a càrrec dels desenvolupadors del projecte, Nexus Geographics. Hi intervenen el director de negoci, Lluís Tartera, i el cap de projecte, Francesc Rosas.

10.30 Presentació dels projectes en curs vinculatsals als PAE que realitza l'Agència a càrrec dels responsables de projectes de l'Agència José Luís Haro, Pere Soler i Gemma Morelló.

10.45 Torn obert de paraules.

10. 55 Conclusions a càrrec de la directora de l'Agència Metropolitana de Desenvolupament, Anna Hernández.

Descarregar el programa

Sessió en línia

Enllaç Zoom

ID de reunió: 964 8591 6080
Codi d'accés: 674557

On

  • En línia

Enlace relacionado

Compartir