Xarxa XOAEM

Noticia 20.01.22

Model compartit per als ajuntaments d'atenció a empreses metropolitanes

L'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'AMB adjudicarà properament l'execució de la xarxa d'oficines d'atenció a l'empresa metropolitana (XOAEM). La XOAEM busca unificar els diferents processos i metodologies que es donen a l'hora de realitzar l'atenció a aquest entramat empresarial, per assolir uns alts objectius de qualitat. D'aquesta manera, la XOAEM disposarà d'eines i recursos comuns, protocols homogenis i un recull de tràmits i canals d'atenció compartits.

L'actuació forma part de la tasca de suport de l'Agència als ajuntaments metropolitans en promoció econòmica i desenvolupament local i tindrà una durada d'un any.

L'objectiu de XOAEM és oferir als municipis suport per estandarditzar els serveis d'atenció a l'empresa i l'emprenedoria metropolitana, desenvolupant eines per a la millora de la competitivitat del teixit empresarial, i per tant del territori, i revertir d'aquesta manera, en els índex de creació i distribució de la riquesa, la generació d'ocupació i la cohesió social. Serà un servei d'acompanyament a les necessitats del teixit empresarial per a la seva creació, consolidació i creixement, i es definiran els procediments, recursos i estàndards de qualitat establerts.

S'instarà que els municipis metropolitans s'adhereixin a aquesta xarxa i comparteixin recursos, per mantenir la metròpolis de Barcelona com un referent del suport a l'empresa. La XOAEM també podria dissenyar serveis propis per implementar als ajuntaments.
IMG

Proyectos relacionados

Compartir