Premis Innobus 2022

Noticia 09.11.22

Els dos projectes guanyadors són solucions per obtenir energia verda digitalitzada

Els projectes Pack&Move i Parc Kinetical s'han endut el premi Innobus 2022, en el qual han participat 10 equips formats per joves amb estudis universitaris de diferents disciplines. Les propostes presentades responien a quatre reptes d'empreses i institucions del territori. 

Els dos projectes guanyadors plantegen solucions diferents a l'hora d'obtenir fonts d'energia verda digitalitzades. Daniel Bermúdez, graduat en màrqueting i comunicació digital, va presentar Pack&Move, que gira al voltant del concepte "Adopta una placa solar". Bermúdez aposta per introduir energia solar a la xarxa pública i afavorir que els usuaris puguin pagar una subscripció mensual per poder carregar els cotxes elèctrics, sense necessitat d'haver de fer una instal·lació a casa. Per la seva banda, Parc Kinetical proposa l'aprofitament de l'energia que generen les criatures als parcs infantils per generar electricitat. Isabel Salaet, graduada en enginyeria de disseny industrial i Marcela Romero, graduada en turisme, han pensat que podria ser viable instal·lar bateries als gronxadors per generar electricitat que carregui bicicletes elèctriques o telèfons mòbils.  

El jurat estava format per Anna Hernàndez, directora de l'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'AMB, Beatrice Deghilage, directora del Centre d'Empreses Baix Llobregat i del Programa Cornellà Open Future, Begoña Perdiguero, Tech Entrepeneurship Team Leader a ACCIÓ, Neus Olea, responsable de Relacions Externes a AEBALL/UPMBALL, i Núria Albiol, responsable de Startups a Netmentora Catalunya.

IMG

Galería de imágenes

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">