Participació al BNEW

Noticia 14.10.20

L'AMB presenta la Plataforma Hub Talent

El dimecres 7 d'octubre l'Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic de l'AMB va participar en la Barcelona New Economy Week – BNEW, on va presentar, a l'edifici Movistar Telefónica de la plaça de Catalunya, la Plataforma Hub Talent.

La BNEW ha estat un esdeveniment B2B presencial i digital amb activitats activitats entorn de la logística, els béns immobles, la indústria digital, el comerç digital i les zones econòmiques, relacionades amb la nova economia. Ha acollit moltes activitats que han comptat amb un nombrós públic, majoritàriament en línea, procedents de diversos països.

La presentació de la Plataforma va tenir lloc durant la conversa de la BNEW Digital Industry: "Connectant el talent metropolità". La vicepresidenta de l'Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic de l'AMB, Montserrat Ballarín, va obrir la sessió, que va comptar amb la participació de Teresa Navarro, directora de FemCAT Fundació Catalana d'Empresaris, Inka Guixà, directora general de LAFARGA, Joan Comella, director de l'Institut de Recerca Vall d'Hebron, Francesc Bellver, primer tinent d'alcalde de l'Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat, i Francesc Solà, director de U-TRANS.

Els participants van debatre sobre els condicionants que les empreses i organitzacions havien d'afrontar per atreure i retenir talent en un marc de competitivitat global entre territoris. Gràcies a la pluralitat del pànel, que comptava amb representants del sector privat (empresa i fundació) i de l'administració (centre d'investigació públic i administració local), es van poder expressar diferents perspectives.
IMG

On

  • Edifici Movistar Telefònica Plaça de Catalunya, 16, 08002, Barcelona

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">