El Kit Digital a Cerdanyola del Vallès

Noticia 06.05.01

Presentació del programa de suport per a la digitalització del teixit empresarial

El passat 5 de maig es va presentar a Cerdanyola del Vallès el programa de subvenció amb fons europeus Kit Digital, a càrrec d'Albert Martínez Lacambra, director general de Red.es, entitat pública adscrita al Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital del Govern espanyol, encarregada d'accelerar la digitalització del teixit empresarial.

La presentació destacar la importància de la col·laboracio publicoprivada per al creixement empresarial en l'entorn generat després de la pandèmia. Es dirigia a autònoms i a petites i mitjanes empreses, i es presenten les subvencions per millorar aspectes de digitalització d'aquestes empreses per tal de fer-les més competitives i adaptades als canvis actuals.

L'acte, realitzat dins del cicle "Esmorzars a Can Serra", va ser organitzat per l'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'AMB, en col·laboració amb el Servei de Promoció Econòmica de Cerdanyola del Vallès i amb l'associació Cerdanyola Empresarial.

Hi van particpiar Carlos Cordón, alcalde de Cerdanyola del Vallès, Pere Soler, cap de la secció d'Empresa i Mercat de Treball de l'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'AMB, Susanna Fernández, tècnica de la secció de Coordinació de Polítiques - Servei de Mercat de Treball de la Diputació de Barcelona i coordinadora del programa Treball, Talent i Tecnologia, i Jaume Maranges, president de Cerdanyola Empresarial.
IMG

On

  • Masia Can Serraperera Avinguda de Roma, s/n, 08290, Cerdanyola del Vallès

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">