Consell Assessor 2019-2023

Noticia 04.03.20

Hi participen agents socioeconòmics per garantir la implicació ciutadana en la presa de decisions

El passat dimarts dia 3 de març es va constituir el Consell Assessor de l'Agència Metropolitana de Desenvolupament Econòmic per al mandat 2019-2023. Entre altres funcions, l'Agència té la de promoure la concertació amb els agents socioeconòmics entorn de les polítiques actives de promoció econòmica i ocupació a l'àmbit metropolità.

Així doncs, per fer efectiva aquesta idea de participació social i ciutadana en la presa de decisions, es va crear un òrgan col·legiat de participació i assessorament, el Consell Assessor de l'Agència Metropolitana de Desenvolupament Econòmic. D'aquest òrgan en formen part els representants de les institucions, organismes, universitats, sindicats, patronals i altres agents socioeconòmics de l'àmbit metropolità.

La sessió de constitució va anar a càrrec de la vicepresidenta de l'Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic, Montserrat Ballarín, acompanyada del director de la mateixa àrea, Héctor Santcovsky, la cap de l'Agència Metropolitana de Desenvolupament Econòmic, Anna Hernández, i el responsable de polítiques socials, Guillem Espriu.

La vicepresidenta Ballarín va fer una presentació general de l'Agència i tot seguit, amb el suport de l'equip tècnic de l'Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic, va presentar a grans trets les principals línies d'intervenció, objectius, actuacions i programes previstos per al mandat.

Durant el debat posterior a la presentació, els assitents –més de vint persones– van fer una valoració positiva de les línies d'actuació presentades. També van aportar noves propostes i enfocaments, i van oferir la seva col·laboració individual i en nom de les entitats que representen.

On

  • Seu de l'AMB

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">