Assemblea de REDEL

Noticia 07.07.22

La xarxa, on participa l'AMB, va donar suport a 10.000 noves empreses

L'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'AMB va participar, el passat 9 de juny, en l'assemblea general de REDEL (Red de Entidades Expertas en Desarrollo Local), on es van presentar les conclusions del Congrés realitzat el 2021 i es van presentar nous integrants de la xarxa. REDEL és una xarxa que té l'objectiu de col·laborar i treballar entre agències locals per tal de compartir coneixements i experiències, cosa que permet innovar i generar projectes conjunts.

REDEL té 31 entitats associades que ofereixen els seus serveis a 1.784 municipis, la població en conjunt dels quals ascendeix a 26.095.784 habitants. També compta amb una xarxa d'infraestructures amb més de 3.000 espais i oficines per a emprenedors i empreses.

A l'assemblea es van presentar les conclusions del Congrés de Desenvolupament Local, organitzat a finals del 2021. Es va destacar que durant aquell any es va donar suport a 10.000 noves empreses i això va suposar la generació de 38.000 llocs de treball i una inversió al territori al voltant dels 200 milions d'euros.

El Consell Assessor de REDEL va presentar un dictamen amb una proposta d'accions concretes a curt i mitjà termini, per ajudar a la sostenibilitat econòmica de les entitats de desenvolupament local, assignatura pendent de moltes d'aquestes entitats.

En aquesta assemblea, també es va aprovar la incoporació a la xarxa l'Ajuntament de Fuenlabrada i la Diputació de Castelló, la memòria d'activitat i el tancament de l'exercici de l'any 2021. 
IMG

On

  • Roa (Burgos)

Enlaces relacionados

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">