Subvencions per a l'alimentació sostenible

New 29.05.23

Resolta la primera convocatòria per als municipis metropolitans

L’AMB ha resolt la primera convocatòria de les subvencions als municipis metropolitans per al foment d’activitats econòmiques vinculades amb l’alimentació sostenible. En total rebran aquest suport econòmic 9 iniciatives del territori metropolità, per un import total de 150.000 euros.

Aquestes subvencions tenen la doble finalitat de promoure la sostenibilitat integral (econòmica, ecològica, social i cultural) dels sistemes alimentaris locals i la transició cap a aquests sistemes alimentaris sostenibles, a nivell local o metropolità, en entorns urbans i/o periurbans. 

Els projectes seleccionats desenvoluparan actuacions al voltant de la recuperació de terres en desús, la promoció i consolidació dels circuits curts i l’impuls de noves iniciatives que afavoreixin el sector agroalimentari sostenible. S’han presentat projectes per un pressupost total de gairebé 300.000€, fet que posa de manifest l’aposta ferma dels municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona per desenvolupar projectes en aquest àmbit i, d’altra banda, reafirma la importància d’aquesta subvenció.

IMG

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">