$htmlUtil.escapeAttribute(projecteImatgeTextAlt)

Portal web dels PAE metropolitans (InfoPAE)

Creació del web dels polígons al territori, en concertació amb ajuntaments i altres administracions.

Fitxa tècnica

Àmbit:
Empresa, PAE i mercat de treball
Data projecte:
05.2019
Estat:
En execució
Tipus:
Dades i tendències, Projectes, Serveis sobre el mapa
Públic:
Ajuntaments, Ciutadania, Emprenedors, Empreses, Entitats, Inversors
Temes:
Emprenedoria i empresa, Inversions, Mercat immobiliari, PAE i indústria
Finalitat:
Dotar els municipis i els agents del territori metropolità d'una eina que agrupi la informació de tots els PAE dels municipis.

Descripció

Es crea el web de polígons i àrees d'activitat econòmica al territori metropolità en concertació amb els ajuntaments i amb la coordinació entre administracions. Concentra tota la informació actualitzada dels polígons (activitats, infraestructures de serveis, infraestructures de mobilitat i connectivitat o geolocalització, entre altres continguts).

A través d'aquest canal es fa seguiment de l'estat d'ocupació i activitat de cada PAE mitjançant estudis periòdics i la creació d'un catàleg de millores necessàries.

El web pretén oferir una radiografia detallada de la situació dels PAE i tindrà voluntat de servei i atenció a les empreses i emprenedors instal·lats a la metròpolis barcelonina o que vulguin instal·lar-s'hi i cercar informació.

El coneixement de l'estat dels polígons i de les àrees d'activitat econòmica, junt amb l'ús de la base de dades d'empreses metropolitanes, ofereix l'oportunitat als usuaris de poder obtenir informació actual i fiable tant del present com de l'evolució que poden seguir aquests espais industrials. El web permet accedir a un cens interactiu integral amb el qual es poden conèixer necessitats i demandes dels polígons. 

Recursos

Compartir