Ubicaempresa segueix guanyant usuaris

Notícia 01.06.23

Es renova l'acord perquè la plataforma doni servei a totes les comarques de Barcelona

La Diputació de Barcelona i l’AMB han renovat enguany l'acord perquè el servei metropolità de geolocalització immobiliària Ubicaempresa inclogui totes les comarques de la província de Barcelona. Una col·laboració que s'acompanya amb una dotació econòmica per finançar part del manteniment i la millora del portal.

El servei Ubicaempresa, desenvolupat el 2015 per l'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'AMB, i que enguany es renovarà, és un cercador immobiliari obert que ofereix informació per a les empreses que volen implantar-se al territori o que busquen un emplaçament (nau, solar, oficina o local comercial) on dur a terme la seva activitat. El cercador agrupa en un mateix portal l’oferta immobiliària disponible a internet (procedent principalment de Yaencontré, Habitaclia o Idealista, entre d’altres). El principal objectiu d'aquest servei és incrementar i millorar el teixit empresarial dels polígons d'activitat econòmica.

El bon funcionament del portal recau en l'alta freqüència d'actualització de les dades i en l'esforç de revisió constant que en fan l'AMB i els ens locals que hi col·laboren, que milloren les característiques de les ofertes dotant-les de més informació relacionada amb l’entorn i les característiques urbanístiques. A més a més, l’AMB fa un revisió constant del web, cercant-hi les mancances i afegint-hi noves funcionalitats.

 

Més de 7.000 ofertes de naus i solars industrials

Ubicaempresa, que originalment donava servei als municipis metropolitans, s’ha anat expandint amb els anys: primer, amb la firma de convenis de col·laboració amb els diferents consells comarcals que envolten l’àrea metropolitana de Barcelona i, després el 2022, al conjunt de comarques de la província de Barcelona. Enguany es renova aquest acord amb la Diputació de Barcelona per continuar donant servei al conjunt d’aquests territoris que van més enllà de la metròpolis.

En aquests moments el cercador Ubicaempresa disposa de més de 7.000 ofertes de naus i solars industrials. Mostra l'oferta dels 315 municipis i 843 polígons d'activitat econòmica de la província de Barcelona. Gràcies al present acord, el cercador pot disposar de molta més oferta de naus i solars industrials per desenvolupar-hi activitat econòmica i permet a les empreses de trobar un espai on créixer, de manera que es millora el desenvolupament econòmic del conjunt del territori metropolità i provincial.

Amb aquesta ampliació, l’AMB i la Diputació de Barcelona uneixen forces per ampliar el potencial d’una eina ja existent, evitar duplicar projectes i estalviar esforços i recursos. Amb aquesta acció es pretén sumar forces per reindustrialitzar el territori i aconseguir un desenvolupament econòmic més homogeni de totes les comarques que en formen part.

IMG

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">