Promoció empresarial de Cerdanyola

Notícia 16.12.22

Es presenta aquesta oficina a la qual l’AMB dona suport

El passat dimarts 13 de desembre, durant un dels "Esmorzars de Can Serra", es va presentar l'Oficina de Promoció Empresarial de Cerdanyola, una iniciativa local de suport a l’empresa i l’emprenedoria del municipi, que compta amb el suport tècnic i econòmic de l’Agència de Desenvolupament Econòmic de l’AMB.

Carlos Cordón, alcalde de la ciutat, va inaugurar l'acte i va donar la benvinguda als assistents, i Joan Pérez, tècnic del Servei d'Empresa, va actuar com a mestre de cerimònies de l'acte, tot contextualitzant el nou servei i l’enfocament del suport a l'empresa que presentava l'Ajuntament.

L’oficina compta amb el finançament de l’AMB mitjançant el programa ApropAMB. Pere Soler, responsable de l'àmbit d'Empresa, Mercat de Treball, PAE i Comerç de l'AMB, hi va participar integrant-hi aquest nou recurs a la Xarxa Metropolitana d'Oficines d'Atenció a l'Empresa, que està liderant l’Agència. La xarxa vol enfortir el treball que fan aquestes oficines de promoció i aprofitar l'escala metropolitana per compartir serveis i recursos. El fet que part de l'equip d'arrencada del projecte estigui finançat  per un programa de l'AMB n'és un clar exponent.

Per la seva banda, Lluís Sisquella, vicepresident de Cerdanyola Empresarial, va valorar molt positivament el projecte i l'orientació a l'empresa que prenen els serveis de promoció econòmica municipals i va demanar que aquest impuls no es quedi en la gestió de tràmits només, sinó que serveixi de catalitzador per incorporar empreses innovadores al municipi, que col·laborin a l'enriquiment del teixit econòmic local i de tot l'entorn territorial.

Finalment, Jaume Amill, soci de l'empresa Daleph, que va donar suport tècnic a la posada en marxa de l'Oficina, va destacar-ne les tres principals dimensions, en sintonia amb el model d'oficina metropolitana que impulsa l'AMB: donar resposta unificada als tràmits de l'empresa davant l'Ajuntament, assegurar una atenció personalitzada a l'empresa i donar resposta a les necessitats que tenen les empreses, grans i petites, amb un catàleg de serveis adaptat.

IMG

On

  • Can Serra, Cerdanyola del Vallès

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">