Premis a la innovació 2024

Notícia 16.01.24

Es poden presentar candidatures fins al 29 de febrer

El passat 15 de gener es va obrir termini de presentació de candidatures als Premis a la innovació empresarial metropolitana 2024, que romandrà obert fins al 29 de febrer. Es tracta d'una iniciativa de l'AMB en col·laboració amb el Centre d’Empreses Procornellà que, per tercer any consecutiu, té com a objectiu reconèixer i donar visibilitat a les empreses més innovadores creades entre l’1 de gener del 2019 i el 31 de desembre del 2023 a l’àrea metropolitana de Barcelona. En especial, es vol posar en valor l’emprenedoria liderada per dones i l’emprenedoria amb activitats relacionades amb la indústria 4.0, la sostenibilitat ambiental i la descarbonització i el sector del comerç i del turisme.

La principal novetat d’enguany és que s’afegeix una nova categoria, el premi a la millor iniciativa empresarial de sostenibilitat i descarbonització, que s'uneix a les tres ja existents en convocatòries anteriors: premi a la millor iniciativa empresarial liderada per dones, premi a la millor iniciativa empresarial de la indústria 4.0 i premi a la millor iniciativa en l’àmbit de comerç i turisme. 

El guanyador de cada categoria rebrà un total de 6.000 € en metàl·lic. Es valorarà la capacitat d’innovar, la idoneïtat de l’equip, el potencial de negoci i l’impacte en els objectius generals plantejats en l’Agenda 2030.

 

Requisits per presentar una candidatura

Poden participar als Premis Innovació 2024 les empreses creades en els últims cinc anys i amb domicili fiscal o social en qualsevol municipi de l’àrea metropolitana. Cal que sigui una empresa innovadora o tecnològica i que estigui en fase de comercialització del producte o servei.

Les candidatures s'han de presentar al web dels premis entre el 15 de gener i el 29 de febrer del 2024. Només es pot participar en una de les categories establertes.

Un cop finalitzat el període d’inscripció, començarà el compte enrere per conèixer els guanyadors. De l’1 al 14 de març es revisaran les propostes empresarials presentades i entre el 25 de març i el 10 de maig es donarà a conèixer una preselecció d’un màxim de 40 candidatures, resultants d’una primera avaluació. Entre el 15 i el 24 de maig tindran lloc entrevistes per seleccionar 12 finalistes. A continuació, serà el moment de la deliberació del jurat.

El dia 3 de juliol tindrà lloc l’acte de lliurament dels premis a l’Auditori de Cornellà, on es donaran a conèixer els guanyadors de cadascuna de les quatre categories.
 

Enllaços relacionats

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">