Plataforma HUB Talent

Notícia 15.05.20

Punt de trobada d'iniciatives emprenedores en innovació, talent i coneixement

L'Agència Metropolitana de Desenvolupament Econòmic de l'AMB ha creat i habilitat l'espai digital HUB Talent, una eina que vol servir de punt de trobada de les iniciatives emprenedores que tenen en comú la innovació, el talent i el coneixement de la nova economia del segle XXI i que tenen lloc a la metròpolis de Barcelona.

La plataforma HUB Talent ja és plenament operativa i permet acollir i projectar qualsevol repte o projecte creatiu i innovador en qualsevol camp d'activitat: producció industrial i manufacturera, educació, art i cultura, ciutadania, integració social, millora de la productivitat d'empreses i organitzacions o digitalització.

L'espai en xarxa permet que empreses, emprenedors i ciutadania puguin plantejar reptes als quals podran respondre els diferents actors del HUB Talent. D'aquesta manera se sumen esforços, es comparteixen idees i coneixement i es possibilita la connexió entre els agents interessats a resoldre'ls.

Nou empreses i entitats ja hi han publicat els seus reptes.

En el context social i econòmic actual, el HUB Talent representa una oportunitat per compartir recursos, crear sinergies, contribuir en projectes que ja existeixen i plantejar-ne de nous.

Plataforma HUB Talent

Compartir