Plataforma Hub Talent

Notícia 12.11.21

Una aposta per la innovació oberta i participativa

El dia 11 de novembre es va fer la presentació de la plataforma Hub Talent de l'Agència Metropolitana de Desenvolupament Econòmic a la Fira BizBarcelona.

La plataforma ha estat renovada completament, tant pel seu disseny com per la seva manera d'interactuar entre empreses i  innovadors. El nou format augmenta la contribució als processos d'innovació oberta, responent a la pregunta de perquè Hub Talent. La resposta és que ara ofereix suport per trobar solucions basades en la innovació oberta, la cultura i la transformació, i això ho fa a la velocitat que requereix la relació entre empreses i innovadors presents a la plataforma.

Així, HubTalent es converteix un espai d'intercanvi on les empreses participants poden llençar un repte corporatiu que necessiti de la innovació oberta per ser resolt. La plataforma publica i dona visibilitat a aquests reptes per tal de trobar solucions d'altres empreses o persones innovadores que puguin encaixar-hi, posant-les en contacte i creant vies de col·laboració.

L'Agència de Desenvolupament Econòmic posa, justament, en valor aquest paper de la plataforma com a punt de trobada entre les empreses i els diversos agents innovadors metropolitans.

Algunes de les empreses i entitats que ja formen part de la plataforma Hub Talent són: l'Hospital Universitari de Bellvitge, Aigües de Barcelona, SENER, Papelmatic i Enertika.

Plataforma Hub Talent

On

  • Fira BizBarcelona Barcelona

Enllaços relacionats

Compartir