L'AMB al MIPIM 2021

Notícia 13.09.21

Cinc municipis metropolitans han estat presents en aquesta fira immobiliària

L'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'AMB ha tornat a representar el territori metropolità a la Fira MIPIM de Canes. Aquesta és una de les principals fires immobiliàries del món i s'ha celebrat a la ciutat francesa entre el 7 i el 8 de setembre. L'edició d'enguany ha estat especial, amb l'objectiu principal de reactivar el sector després de la interrupció causada per la pandèmia.

En aquesta ocasió, l'Agència ha acompanyat cinc municipis metropolitans: Cerdanyola del Vallès, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà i Viladecans, per promocionar els seus projectes municipals a escala internacional. L'Agència ha organitzat una sèrie de reunions entre inversors internacionals i els representants dels municipis, per tal de donar visibilitat als seus projectes i augmentar les possibilitats de seguir atraient activitat econòmica de valor afegit a l'àrea metropolitana.

Durant la fira, els municipis metropolitans també han tingut l'oportunitat de reunir-se amb representants de les ciutats de Madrid i Màlaga per compartir experiències, projectes i reptes comuns, i poder facilitar, així, futures col·laboracions.

A més, l'Agència ha presentat els materials de comunicació elaborats conjuntament amb tots els municipis metropolitans i que es poden trobar al web de Barcelona Opportunity.

Aquesta participació s'emmarca en el projecte Barcelona Catalonia, una iniciativa de col·laboració publicoprivada entre la Generalitat de Catalunya (INCASÒL), l'Ajuntament de Barcelona i l'AMB, i la participació d'empreses privades del sector.

Malgrat la situació actual i les limitacions per les mesures contra la covid-19, l'edició ha estat un èxit de participació i de visibilitat per a la delegació catalana.

On

  • Palais des Festivals et des Congrès (Canes)

Galeria d'imatges

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">