L'AMB al Bizbarcelona

Notícia 18.11.21

L'Agència de Desenvolupament Econòmic presenta eines per fer créixer el territori

El passat 11 de novembre l'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'AMB va ser present a una nova edició del Bizbarcelona, la fira de l'emprenedoria i el creixement empresarial. Paral·lelament, s'ha dut a terme, també, la fira de l'ocupació.

L'edició d'enguany ha estat marcada per les actuacions referides a la innovació i a la potenciació del talent com a eina per superar els efectes generats per la pandèmia de la covid-19 i que permetrà la reactivació econòmica de les empreses i, conseqüentment, del territori.

En aquesta línia, l'Agència de Desenvolupament Econòmic ha presentat diverses xerrades i dues conferències: El 5G a la gestió dels PAE per afavorir la digitalització de la indústria i HUB TALENT, una plataforma metropolitana per a la innovació empresarial.

Més de 300 persones han participat als diferents actes que ha organitzat l'Agència durant els tres dies que ha durat la fira. S'han mostrat els principals programes metropolitans,  en què destaquen aspectes tan diversos com l'economia verda i circular, l'electromobilitat, solucions tecnològiques, la formació professional o el programa de beques per a idees innovadores. Un seguit d'eines i accions que consoliden l'Agència com a referent per als municipis metropolitans en matèria de suport a l'empresa i l'ocupació.
IMG

Galeria d'imatges

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">