L'AMB a EXPOREAL 2022

Notícia 04.10.22

Cinc municipis metropolitans participen en la principal fira immobiliària alemanya

La delegació catalana, Barcelona Catalonia, formada per la Generalitat de Catalunya, a través de l'INCASÒL, l'Ajuntament de Barcelona i l'AMB, assisteix a la fira immobiliària EXPO REAL 2022. Aquesta és la 15a edició en què Catalunya hi participarà. Enguany, la fira tindrà lloc a Munic del 4 al 6 d'octubre, i comptarà amb 8 fòrums, 130 esdeveniments i 431 conferenciants oficials.

L'estand de Barcelona Catalonia vol consolidar el seu model de col·laboració publicoprivada que suma les propostes de les diferents administracions i els projectes de companyies privades del sector. En aquesta ocasió, hi seran presents cinc ajuntaments metropolitans: Cerdanyola del Vallès, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts i Viladecans. I també el Catalonia Trade & Investment, el Port de Tarragona i companyies com Europa-Center, Fomenti, Invest Center Catalonia, Jap i Meridiana.

Amb el lema Open for business!, Barcelona Catalonia presenta 24 projectes arreu del territori català amb diferents oportunitats d'inversió per a tots els sectors, i presenta Barcelona i Catalunya com una àrea ideal per a les inversions i els nous projectes.

Barcelona Catalonia Conference

Dins d'EXPO REAL i del programa oficial, Barcelona Catalonia organitza, per quarta vegada, una conferència per debatre sobre el futur de l'urbanisme. En aquesta ocasió, la conversa gira entorn la regeneració urbana i com es vincula amb la recerca, la tecnologia, la innovació i la sostenibilitat.

També dins el programa oficial de la fira, Barcelona organitza una altra conferència amb el títol "Invest in Barcelona. The Green Deal Factor", que tractarà sobre els atractius de Barcelona com a ciutat on invertir i la seva aposta per l'ecologia i construir una ciutat verda.

Finalment, a banda de la programació oficial de la fira, l'estand de Barcelona Catalonia organitza un seguit de trobades, xerrades i presentacions per conversar sobre Barcelona i Catalunya com a espai d'innovació, per invertir i per establir-se.

IMG

On

  • Messe München exhibition center

Galeria d'imatges

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">