L'AMB a EXPOREAL 2021

Notícia 19.10.21

Cinc municipis metropolitans participen en la principal fira immobiliària alemanya

L'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'AMB ha tornat a representar el territori metropolità a la Fira EXPOREAL de Munic. Aquesta és una de les principals fires immobiliàries del món i s'ha celebrat a la ciutat alemanya entre l'11 i el 13 d'octubre del 2021. L'edició d'enguany ha estat la primera després de la interrupció causada per la pandèmia de la covid-19.

En aquesta ocasió, l'Agència ha acompanyat cinc municipis metropolitans: Cerdanyola del Vallès, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Adrià de Besòs i Viladecans, per promocionar els seus projectes municipals a escala internacional. L'Agència ha organitzat una sèrie de reunions entre inversors internacionals i els representants dels municipis, per tal de donar visibilitat als seus projectes i augmentar les possibilitats de seguir atraient activitat econòmica de valor afegit a l'àrea metropolitana de Barcelona.

Dins dels actes de la delegació, la Catalan Conference, amb participació de Barcelona Regional, ha mostrat als assistents diversos projectes urbanístics i ha engegat un debat sobre temes d'actualitat territorial. Entre els projectes metropolitans que s'han donat a conèixer al llarg de la fira destaquen el Parc de l'Alba de Cerdanyola del Vallès i la segona fase del Business Park de Viladecans.

Durant la fira, els municipis metropolitans també han tingut l'oportunitat de visitar els estands de les ciutats de Moscou, Estocolm, Göteborg i Frankfurt on les respectives delegacions els han exposat els projectes i reptes amb què es troben aquestes ciutats i els seus territoris metropolitans.

A més, l'Agència ha presentat els materials de comunicació elaborats conjuntament amb tots els municipis metropolitans i que es poden trobar al web de Barcelona Opportunity.
Aquesta participació s'emmarca en el projecte Barcelona Catalonia, una iniciativa de col·laboració publicoprivada entre la Generalitat de Catalunya (INCASÒL), l'Ajuntament de Barcelona i l'AMB, i la participació d'empreses privades del sector.

Malgrat la situació actual i les limitacions per les mesures contra la covid-19, l'edició ha estat un èxit de participació i de visibilitat per a la delegació catalana, que enguany ha estrenat un nou disseny de l'estand.
IMG

On

  • Messe München exhibition center

Galeria d'imatges

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">