Digitalització de la formació de Barcelona Activa

Notícia 23.03.22

L'Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic participa en la presentació

A començament de mandat l'Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic de l'AMB, la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona, mitjançant Barcelona Activa, van subscriure un acord marc de col·laboració per institucionalitzar la feina conjunta de les tres administracions en matèria de promoció econòmica i millora de l'ocupació, per desplegar polítiques i objectius comuns de promoció econòmica i desenvolupament socioeconòmic local atenent de manera prioritària i coordinada a criteris socials, econòmics i ambientals.

En aplicació d'aquest acord marc, l'ADSE i la Diputació han col·laborat en la jornada de presentació Llibre blanc de la digitalització dels serveis de formació estable de Barcelona Activa. Aquesta col·laboració ha tingut dues vessants. Per una banda, l'ADSE ha contribuït a traslladar aquesta iniciativa als municipis metropolitans, de manera que en siguin coneixedors i així se'n puguin beneficiar. I per altra banda, ha participat activament a la jornada de presentació.

L'obertura de la jornada ha estat a càrrec de Montserrat Ballarín, vicepresidenta de l'ADSE i regidora de l'Ajuntament de Barcelona, fent esment entre d'altres temes, de la utilitat de l'acord marc entre les tres administracions per ampliar el ressò i abast de les diverses actuacions impulsades.

La directora de l'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'AMB, Anna Hernández, ha participat en una taula rodona entre administracions per explicar experiències en l'àmbit de la digitalització de serveis. Ha posat l'exemple de la plataforma InfoPAE, una eina de consulta digital desenvolupada per l'AMB que reuneix informació detallada i permanentment actualitzada sobre els polígons d'activitat econòmica que hi ha al territori metropolità.

El director de l'ADSE, Héctor Santcovsky, ha intervingut a la cloenda. Ha destacat la necessitat de fer accessible la digitalització a totes les persones, evitant deixar enrere a ningú. 
IMG

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">