Comerç, i ara què?

Notícia 26.11.18

Trobada per definir les polítiques de suport al comerç de l'Agència econòmica

Sota el títol "Comerç i ara què?" el passat 20 de novembre va tenir lloc, a la seu de l'AMB, la primera trobada tècnica entre l'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'AMB i els diferents serveis de comerç dels ajuntaments metropolitans amb l'objectiu de definir de manera conjunta el disseny de les futures polítiques de suport en l'àmbit de comerç de l'Agència.

Els participants, el personal tècnic de l'AMB i una vintena d'ajuntaments, van conèixer el funcionament de l'Agència i la presentació dels estudis que s'han desenvolupat en matèria de comerç. Es van debatre posteriorment els quatre eixos d'afectació directa al comerç: la clientela i comercialització, l'espai comercial, la gestió del comerç i l'atractivitat comercial.

Entre altres aspectes, destaquen la voluntat de desenvolupar actuacions referents al comerç electrònic, la tecnificació dels recursos humans i el disseny d'un pla de dinamització comercial a escala metropolitana. Els ajuntaments van valorar molt positivament que des de l'Agència de Desenvolupament Econòmic s'hagués pres aquesta iniciativa.

On

  • Seu de l'AMB Barcelona

Galeria d'imatges

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">