Circular economy Hotspot

Notícia 17.11.21

L'Agència de Desenvolupament Economic presenta projectes d'economia circular

El passat dimarts 16 de novembre, l'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'AMB va ser l'encarregada de presentar a l'esdeveniment Circular Economy Hotspot 2021 els projectes en economia verda i circular impulsats per l'administració metropolitana.

La presentació va tenir com a fil conductor el guardó Global Green City Award 2021 que va ser lliurat recentment a l'AMB i en el qual es reconeix les seves polítiques orientades a la sostenibilitat. En aquesta línia, des de l'Agència es va presentar el Servei de Suport a l'Economia Verda i Circular, orientat accelerar projectes impulsats tant per empreses com pels municipis. El Servei inclou assistència tècnica especialitzada tant per a empreses com per a municipis; l'anàlisi de l'ecosistema industrial dels teixits industrials i la integració d'aquesta informació en una nova eina que estarà a disposició dels municipis i que els hi permetrà caracteritzar el metabolisme de l'activitat econòmica dels seus polígons d'activitat econòmica.

Experiències i estratègies sobre economia circular

Circular Economy Hotspot Catalonia 2021 té com a objectiu difondre les bones pràctiques i projectes, públics i privats, en l'àmbit de l'economia circular que s'estan desenvolupant a Catalunya. Diverses empreses i serveis del territori metropolità han estat objecte de visites i presentacions, com ara l'estació d'aigües regenerades del Prat de Llobregat i el servei Reparat Millor que Nou impulsat per l'àrea d'ecologia de l'AMB.

L'edició d'enguany acull a més de 300 visitants procedents de 20 països, i ha estat organitzada pel Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya.
IMG

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">