Aposta per la reactivació econòmica

Notícia 29.09.20

El Bizbarcelona compta amb la participació i el suport de l'AMB

Entre el 21 i el 23 de setembre l'AMB va ser present a la fira Bizbarcelona on va exposar 12 projectes propis, va presentar quatre novetats i dues conferències d'alt impacte amb més de 350 assistents de manera virtual. El Bizbarcelona ofereix totes les eines, recursos i solucions per a la reactivació dels negocis, l'impuls de l'emprenedoria i l'ocupació del talent local. Enguany s'ha combinat la presencialitat amb una plataforma en línia i ha estat el primer saló presencial de l'etapa post-covid-19.

Eines per als ajuntaments

L'Agència de Desenvolupament Econòmic i l'Oficina de Polítiques Socials, totes dues de l'Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic de l'AMB, han explicat durant aquest tres dies el conjunt d'eines de què disposen per posar-les a l'abast dels ajuntaments metropolitans, organitzacions, empreses i emprenedors. Entre els més destacats hi ha la Taula de Reactivació Econòmica, que es reunirà properament per fer una revisió dels objectius en aquest moment de pandèmia, la ja consolidada Plataforma de Serveis per a l'Empresa i l'Emprenedoria o ARIE, el programa de suport a l'atracció i a la retenció d'inversions empresarials al territori metropolità.

També ha presentat quatre novetats que ja estan en marxa com el projecte ApropAMB que implicarà una inversió important als ajuntaments per reactivar l'economia i la feina afectada per la covid-19, la plataforma Hub Talent que agrupa iniciatives d'innovació, coneixement i creativitat, i dues eines pensades per als ajuntaments per accedir ràpidament a recursos a través de la seva visualització en línia: el Visor de l'Economia Circular i el mapes metropolitans d'indicadors socioeconòmics, que volen sintetitzar el coneixement metropolità en l'àmbit de les polítiques socials i el desenvolupament econòmic i visualitzar-lo de manera simple, ràpida i entenedora.

D'aquesta manera, l'AMB, com a promotora del Bizbarcelona, hi reedita la seva participació. Aquest any s'ha posat el focus en minimitzar els efectes generats pel coronavirus, ara que es fa més evident que mai la necessitat de destinar recursos públics a la reinversió empresarial i redoblar esforços per donar suport als 36 municipis metropolitans i a la ciutadania.
IMG

On

  • Fira de Barcelona Barcelona

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">