Ajuts a l’economia social

Notícia 11.10.23

Prop de 78.000 € en subvencions per a 14 projectes seleccionats

L’AMB ha resolt la convocatòria 2023 de la subvenció adreçada a noves activitats econòmiques i projectes en l’àmbit de l’economia cooperativa, social i solidària (ECSS).

En total han estat seleccionades per rebre aquest suport econòmic 14 iniciatives del territori metropolità, per un import total de 77.651 €. Els projectes finançats contribuiran a la constitució de 4 noves empreses de l’ECSS i donaran suport a 10 noves línies de negoci d’entitats consolidades.

Aquestes iniciatives duran a terme actuacions al voltant del turisme sostenible, la formació en línia, l’ecosanejament, la construcció i la producció, entre d’altres. Les formes jurídiques de les beneficiàries d’enguany han estat cooperatives (72 %), associacions amb activitat econòmica (14 %) i empreses d’inserció (7 %).

L’Agència de Desenvolupament Econòmic va impulsar els primers ajuts el 2018 i, des d’aleshores, ha donat suport a més de 60 projectes distribuïts en més de 10 municipis metropolitans. En còmput global, han estat subvencionades per un import total de més de 370.000 €: 40 cooperatives, 20 associacions i 5 empreses d’inserció, CET i fundacions.

Enllaços relacionats

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">