Inscripció a l'Innobus Metropolità 2019

Cerquem persones en situació d'atur i/o millora de feina amb estudis universitaris finalitzats o en el darrer any d'estudis fins a 45 anys i residents a l'àmbit metropolità.

També poden participar graduats universitaris amb algun tipus de contracte a temps parcial que permeti participar al projecte en la seva totalitat.

PLACES LIMITADES (S'enviarà correu confirmant reserva de plaça.)

Dades personals

*
*
*
*
*
*
*

Estàs inscrit com a demandant de feina?

Explican's perquè t'agradaria pujar al bus?

*

Defineix la teva actitud emprenedora

Envieu

Us informem que les vostres dades seran incorporades a una base de dades responsabilitat de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) per portar a terme el tràmit i la sol·licitud. Les vostres dades no seran cedides a tercers i un cop donada resposta seran conservades per obligació legal com a part del registre d'expedients de l'AMB. Per a més informació, consulti la nostra Política de privacitat.

Per tal d’accedir, rectificar o suprimir les vostres dades i exercir la resta dels vostres drets podeu adreçar-vos a Serveis Jurídics, Exercici de Drets, Àrea Metropolitana de Barcelona, carrer 62, núm. 16-18, edifici A - Zona Franca 08040 Barcelona, adjuntant una còpia del DNI, o bé per instància genèrica del portal web.