Tercera trobada Xarxa OAE

Notícia 05.12.23

S’ha parlat de comunicació efectiva i suport al teixit productiu

La tercera sessió de treball tècnic de la xarxa metropolitana d'oficines d'atenció a l'empresa, Xarxa OAE, celebrada el dilluns 4 de desembre, s’ha centrat en la formació tècnica en matèria de noves metodologies i estratègies de comunicació amb empreses i emprenedors. Es va debatre sobre estratègies per incrementar la visibilitat de les oficines d'atenció a l'empresa (OAE) als diferents municipis i la importància de mantenir una escolta activa per comprendre millor les necessitats específiques de les empreses locals.

La trobada va comptar amb una participació notable de representants de diverses localitats clau com: Sant Adrià de Besòs, Ripollet, Barcelona, Sant Vicenç dels Horts, Castelldefels, Sant Boi de Llobregat, Cerdanyola del Vallès, Esplugues de Llobregat i Molins de Rei, a més de l'amfitrió, Barberà del Vallès.

En aquesta sessió s’ha constatat un avenç en la consolidació de la col·laboració entre els diferents equips de promoció econòmica dels ajuntaments adherits a la Xarxa OAE. 

 

Presentació de serveis i visita a l’OAE de Barberà

La jornada tècnica va servir també per presentar als equips municipals el programa d’atracció i retenció d’inversions empresarials (ARIE) que consisteix en una diagnosi per tal que les empreses es puguin establir de manera òptima als municipis. El programa també fa un acompanyament a les empreses metropolitanes que volen reinvertir recursos i créixer estratègicament, tot desenvolupant noves línies productives de negoci o establint nous processos. ARIE dona suport en la definició de les eines locals de promoció econòmica, una anàlisi dels serveis i recursos municipals i una definició de la cartera de serveis d'aquestes empreses reinversores.

Després d'un moment de pausa i de fer xarxa de manera informal, els participants van visitar l'OAE de Barberà, guiats per Xavier Garcés Trillo, alcalde de l'Ajuntament de Barberà del Vallès. Durant la visita, van poder conèixer de primera mà les instal·lacions, recursos i serveis que s'ofereixen a les empreses de la localitat. A més, Garcés Trillo i tot l’equip que treballa en l’OAE local, van rebre una placa distintiva, de mans d’Ester Pujol la nova directora de l’Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic de l’AMB com a símbol de formalització de la seva adhesió a la Xarxa OAE.

On

  • OAE Barberà del Vallès 08210, Barberà del Vallès

Galeria d'imatges

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">