Premi Innobus 2021

Notícia 16.07.21

Un projecte pensat per a la integració a Sant Boi guanya el premi Innobus 2021

El 14 de juliol s'han lliurat els premis de la cinquena edició de l'Innobus, el programa d'Innobaix i l'AMB que acosta els joves universitaris a la innovació i a les empreses de la metròpolis de Barcelona.

El projecte guanyador proposa un canvi conceptual al centre comercial de Sant Boi, un espai en el que conviuen grans i petites botigues, un gimnàs i establiments de restauració. L'objectiu del repte, proposat per l'empresa Nhood, era trobar la manera d'arribar als diferents públics. "Volíem desmarcar-nos de l'objectiu típic d'un centre comercial, que és anar-hi a consumir i a comprar. Nosaltres hem volgut centrar-nos en el consum d'oci i hem posat l'èmfasi en la importància de la conciliació familiar, de l'oci i la felicitat de les petites coses", diu Anna Puigdomènech, membre de l'equip guanyador.

Per convertir el centre comercial en un centre d'oci, la proposta se centra en quatre conceptes clau: creativitat, experiència, esport i art. Aquests es traduiran en diverses activitats, com tallers a càrrec d'entitats socials de Sant Boi, l'organització d'activitats esportives en col·laboració amb comerços del centre o la creació d'una aplicació mòbil que agrupi totes les botigues del centre comercial i hi faciliti l'accés de la ciutadania.

L'equip guanyador el formen Inka Kvak i Mariona Baeza, graduades en Administració i Direcció d'Empreses i Anna Puigdomènech i David Lascasas, economistes. Tots quatre viatjaran a Brussel·les per conèixer les oportunitats que ofereix la capital europea per a joves com ells.
IMG

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">