Novetats a l’InfoPAE

Notícia 25.10.23

Ara es podran seleccionar sobre el mapa una multitud de capes d’informació

El novembre del 2023, l’Agència de Desenvolupament Econòmic de l’AMB estrenarà novetats al portal d’informació de polígons d’activitat econòmica InfoPAE.

Aquests canvis estaran acompanyats de noves funcionalitats i una actualització del cens de les empreses ubicades als PAE metropolitans.

Novetats al portal

Una de les novetats més importants és la posada en marxa d’un selector de capes. Situat al panell esquerre, permetrà activar i desactivar sobre el mapa una multitud de capes d’informació, que estaran agrupades en diferents blocs: activitat econòmica, urbanisme, PAE, equipaments i serveis, sostenibilitat, etc. Així, es milloraran la usabilitat i les cerques a la plataforma, i la navegació pels menús del portal serà més intuïtiva. En aquest panell també es podrà consultar la llegenda d’aquestes capes, així com modificar-ne la visualització.

Altres novetats destacades inclouen un cercador d’empreses on es poden buscar empreses per nom, per localització i per tipus d’activitat econòmica. O també l’agregació de dades per diferents àrees territorials (àmbits econòmics, àrea metropolitana...). També s’ha modificat el disseny de diferents icones per fer-les més entenedores i s'han reubicat elements per millorar l’experiència d’ús de la pàgina.

Cens d’empreses dels PAE

Durant el primer semestre d’aquest any s’ha completat el segon cens d’empreses dels polígons metropolitans, que s'elabora en coordinació amb els ajuntaments. Les dades d’aquesta actualització del cens ja estan disponibles als portals InfoPAE i GestPAE (el portal de consulta i edició de dades empresarials per al personal tècnic dels municipis metropolitans). Aquest mes de novembre s’iniciarà la tercera edició del cens, que s’anirà completant durant els propers dos anys.
 

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">