HubTalent a l'IND+I Day

Notícia 04.05.22

La plataforma ha recollit els reptes sobre competitivitat industrial sostenible

Durant la nova edició de l'IND+I Day es va realitzar una activitat col·lectiva de desenvolupament de reptes, en què els participants, agrupats en "tribus", van debatre i cocrear diversos reptes relacionats amb les temàtiques tractades a les ponències prèvies.

Un cop definits aquests reptes, directament relacionats amb la sostenibilitat competitiva, l'equip organitzador de l'IND+I Day s'encarregarà de publicar-los a la plataforma HubTalent, on se'ls donarà visibilitat i es farà una cerca d'empreses emergents i altres iniciatives que hi puguin donar resposta.

Aquesta nova edició de l'IND+I Day es va celebrar el 3 de maig a l'espai Cúbic de Viladecans i va tenir la innovació com a protagonista. S'hi van fer diverses xerrades i tallers, que van permetre a agents empresarials, administratius i acadèmics reflexionar sobre el futur de les organitzacions a l'hora de trobar l'equilibri entre ser competitives i sostenibles.

Incentivar la innovació oberta

L'objectiu principal de HubTalent és ser un espai d'intercanvi amb la innovació oberta com a protagonista, en què empreses amb reptes i empreses amb solucions puguin posar-se en contacte i anar creant una xarxa de col·laboració i sinergies d'allò més enriquidores per al teixit empresarial. El partenariat entre l'IND+I Day i la plataforma, doncs, ha estat l'ocasió perfecta per activar i promoure aquest intercanvi a una escala més gran.

Amb sis reptes i una trentena de solucions penjades a la plataforma, HubTalent es troba en plena fase de creixement i està oberta a rebre tot tipus de reptes corporatius d'organitzacions de qualsevol mida i sense limitació geogràfica, i solucions d'empreses que puguin encaixar amb els reptes plantejats per trobar vies potencials de col·laboració.

Paral·lelament, la plataforma llançada per l'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'AMB en col·laboració amb la consultora Peninsula Corporate Innovation també està incentivant la innovació oberta a través de dues dinàmiques: l'organització de tallers de cocreació de reptes oberts a tothom, i la celebració de taules rodones on compartir l'experiència de professionals de la innovació en diferents àmbits i sectors. 

On

  • Cúbic Passeig de la Marina, 31, 08840, Viladecans

Enllaços relacionats

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">