Visita de la delegació de SMARTMED

New 16.11.21

Els membres del projecte europeu fan una visita de treball

El dies 16 i 17 de novembre s'ha celebrat una trobada presencial de membres del projecte europeu SMARTMED, que forma part del programa Interreg Mediterranean.

Aquest projecte aborda diversos reptes de la regió mediterrània, com l'alta estacionalitat o la manca de cooperació, desenvolupant noves polítiques turístiques, oferint solucions de turisme intel·ligent, inclusiu i sostenible i generant nous models de negoci a través de la col·laboració entre els diferents agents interessats que participen al programa.

La trobada amb els socis del projecte va començar el dia 16 de novembre al matí a la Colònia Güell, amb una reunió de seguiment del projecte seguida d'una visita a la cripta Güell i l'entorn de la colònia.

Aprofitant el context de la fira Smart City Expo World Congress 2021, el mateix dia a la tarda es va presentar el projecte juntament amb les iniciatives pilot que estan desenvolupant els països membres a l'espai Àgora Central de la mateixa fira. La benvinguda va anar a càrrec de la vicepresidenta de l'Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic, Montserrat Ballarín. En l'acte, també hi van participar representants del ministeri de Turisme de Croàcia i de Portugal. L'Agència de Desenvolupament Econòmic hi va presentar, juntament amb Telefònica, la prova pilot de la seva nova plataforma d'indicadors de turisme intel·ligent per a la metròpolis de Barcelona.

El darrer dia, a la Sala de Plens de l'AMB es va celebrar una jornada tècnica del projecte SMARTMED per abordar l'estat de desenvolupament de les diferents fases del projecte i accions en curs. En aquest esdeveniment, a banda de la delegació d'estats membres del projecte, també hi van participar representants de projectes europeus bilaterals, com la Diputació de Barcelona, líder del projecte BESTMED, i associats com MedCities.
IMG

Image gallery

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">