Premis MetropolisFPLab

New 01.07.22

Lliurament dels guardons de la 4a edició on han participat més de 700 alumnes

L'AMB i la Fundació BCN Formació Professional han presentat públicament aquest divendres els dotze projectes guanyadors de la 4a edició del MetròpolisFPLab, celebrada durant el curs 2021-2022. En aquesta edició s'han plantejat 12 reptes de 12 empreses o institucions, hi han participat més de 700 alumnes en més de 200 equips i s'hi han involucrat 30 centres de la metròpolis de Barcelona. 24 projectes han resultat finalistes i 12, guanyadors. 

El projecte va néixer el curs 2018-2019 com a fusió de tres projectes d'innovació educativa: l'Innolab, d'Innobaix; el Port Innova, del Port de Barcelona, i el programa del Circuit de Barcelona-Catalunya.

Administració, empreses i centres educatius hi participen. Es duu a terme durant tot un curs acadèmic: a principi de curs, les empreses o institucions llencen un repte als estudiants d'FP, que preparen els seus projectes i van passant "filtres". Finalment, cada empresa/institució tria el projecte que considera més adequat per al seu funcionament, i l'administració i l'empresa/institució conjuntament paguen una beca de 3-4 mesos de treball del projecte. Així, els alumnes el fan viable i esdevé una realitat.

Els alumnes dels dotze equips guanyadors obtenen una beca de 1.000 € per desenvolupar les idees dels projectes dins d'aquestes empreses durant dos mesos, entre setembre i novembre del 2022.

Llista de projectes guanyadors
IMG

On

  • IFP Antoni Algueró Carrer del Parlament Català, 1-3, 08960, Sant Just Desvern

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">