L'AMB al MIPIM 2023

New 17.03.23

A l'stand de Barcelona Catalonia s'hi presentaran projectes de sis municipis metropolitans

L'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'AMB ha participat, un any més, a la Fira MIPIM de Canes. MIPIM és una de les principals fires immobiliàries del món i enguany ha tingut lloc del 14 al 17 de març.

La fira ha comptat amb la participació de més de 2.400 empreses provinents d’una vuitantena de països. Es calcula que hi han assistit més de 2.000 companyies d’inversió i financeres i més del 50% dels participants són directors generals i alts càrrecs professionals.

En aquesta edició, l'Agència ha acompanyat sis municipis metropolitans: Cerdanyola del Vallès, Cornellà de Llobregat, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts i Viladecans, per promocionar els seus projectes municipals a escala internacional. 

Montserrat Ballarín, vicepresidenta de l'Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic ha acompanyat als representats de sis municipis metropolitans que presentaven els seus projectes durant la fira: Cerdanyola del Vallès, Cornellà de Llobregat, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts i Viladecans. 

Concretament, el parc de l’Alba de Cerdanyola del Vallès, ha estat seleccionat com a finalista de la categoria de Best New Mega Development als Mipim Awards, d’entre 186 projectes de 38 països diferents. Aquests premis guardonen aquells projectes més destacats, consolidats o a punt de ser construïts arreu del món. 

La participació de l'Agència a la Fira MIPIM de Canes s'emmarca en el projecte Barcelona Catalonia, una iniciativa de col·laboració publicoprivada entre la Generalitat de Catalunya (INCASÒL), l'Ajuntament de Barcelona i l'AMB, i altres actors privats del sector. 

IMG

On

  • Canes

Image gallery

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">