Consell Assessor de l'Agència

New 22.07.22

Se celebra una sessió ordinària oberta a tothom

El 20 de juliol es va celebrar la tercera sessió del Consell Assessor de l'Agència Metropolitana, amb més de cinquanta assistents. Aquest sessió era oberta a tothom, i no només als membres del Consell, per la presència de Greg Clark reconegut expert internacional en ciutats, inversió urbana i transició urbana sostenible. Clark va realitzar una ponència que va ser catalogada com a excel·lent per part del públic assitent.

La sessió també va comptar amb les intervencions de la vicepresidenta de Desenvolupament Social i Econòmic, Montserrat Ballarín, el director de l'Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic, Héctor Santcovsky, i la directora de l'Agència, Anna Hernández, així com amb la participació de membres de l'equip tècnic de cadascun dels quatre àmbits que formen l'Agència.

El Consell Assessor és un òrgan consultiu de l'Agència format per representants d'àmbits molt diversos del territori: universitats, agents socials, gremis, ajuntaments o altres institucions. Es reuneix un o dos cops a l'any, rep informació sobre activitats i línies de treball de l'Agència i hi fa aportacions.

IMG

On

  • Seu de l'AMB Barcelona

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">