Associacionisme empresarial

New 17.05.22

Jornada sobre la força d'aquest associacionisme al Baix Llobregat

El dimecres dia 11 de maig es va celebrar a Sant Joan Despí una jornada organitzada per l'Agència Desenvolupament Econòmic de l'AMB amb el suport de l'Ajuntament de Sant Joan Despí per aprofundir en la força de l'associacionisme empresarial al Baix Llobregat.

La conferència "Col·laborar i crear: un canvi de ritme" del doctor en Economia i Empresa i professor d'Innovació a EADA Business School, Franc Ponti, va ser l'eix vertebrador de la jornada, juntament amb una taula rodona entre els presidents de les associacions, que van comentar els reptes de l'associacionisme d'empreses en l'àmbit local i dels polígons d'activitat econòmica. Finalment, van cloure l'acte el president de la Cambra de Comerç del Baix Llobregat i president de l'Associació d'Empresaris Polígon Industrial Riera del Molí de Molins de Rei, Carles Guilera, i el cap de la Secció d'Empresa i Mercat de treball de l'Agència Desenvolupament Econòmic de l'AMB, Pere Soler.

La sessió va estar dinamitzada per la Unió de Polígons Industrials de Catalunya i va comptar amb la presència, entre d'altres, de representants de l'Associació Empresarial Fonstanta de Sant Joan Despí, l'Associació d'Empreses del Parc Empresarial de Gavà, l'Associació d'Empresaris dels Polígons de Pallejà i l'Associació de Polígons de Cervelló.

L'acte també va comptar amb les intervencions de l'alcaldessa de Sant Joan Despí, Belen Garcia, la directora de l'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'AMB, Anna Hernández, i la directora de la Unió de Polígons Industrials de Catalunya, Sílvia Solanellas.
IMG

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">