Associacionisme empresarial als PAE

New 10.05.19

L'AMB renova el conveni amb la UPIC

El 9 de maig, l'AMB i la Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC) van signar el nou conveni de col·laboració per a aquest any 2019 amb l'objectiu de donar continuïtat al projecte de dinamització de l'associacionisme empresarial als polígons d'activitat econòmica (PAE) dels municipis metropolitans. El director de l'Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic, Héctor Santcovsky, i Narcís Xifra, vicepresident de la UPIC, han formalitzat la signatura d'aquest nou acord.

Les accions desenvolupades en el projecte tenen dues funcions principals: dinamitzar l'associacionisme empresarial i donar suport a les associacions existents.

En aquest sentit, pel que fa a la funció de dinamització, el projecte promou accions de sensibilització de l'associacionisme empresarial i cerca interlocutors en aquells territoris metropolitans que no disposen de representació. La segona funció que reflecteix el conveni signat, implica donar suport en la consolidació d'aquelles associacions d'empresaris existents i acompanyar-los en el seu creixement.

L'inici de l'actuació es remunta a l'any 2018, quan va iniciar-se una prova pilot amb la participació dels municipis de Barberà del Vallès, Esplugues de Llobregat, la Palma de Cervelló, Molins de Rei, Pallejà i Ripollet.

Es preveu que al llarg del 2019 s'estengui a altres municipis metropolitans.

On

  • Agència de Desenvolupament Econòmic Barcelona

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">