Projectes MetròpolisFPlab

Notícia 29.01.19

S'obren els tallers de creativitat i el procés de selecció d'idees

Ha finalitzat el termini d'inscripció al projecte MetròpolisFPlab. En aquesta convocatòria s'han seleccionat 153 idees, amb un total de 695 usuaris adscrits a la plataforma (entre alumnes i tutors) de 33 centres d'FP. Els millors projectes reben una beca formativa i recursos materials per al centre d'FP i reconeixement al responsable de la tutoria.

Aquesta iniciativa, que invita els estudiants a construir projectes innovadors mitjançant les seves idees, apropant les demandes del món empresarial i del mateix territori, ja ha realitzat els tallers de reptes del mes de novembre i ara, durant els mesos de febrer i març, es portaran a terme els tallers de creativitat i de prototipatge.

El calendari es pot consultar al blog de la Plataforma InnoAMB

Punt de trobada entre empresa i escola

MetròpolisFPlab fusiona els projectes Innolab d'Innobaix, Port Innova del Port de Barcelona i el projecte Entra al circuit de la Innovació amb l'FP del Circuit de Barcelona-Catalunya, per promoure la innovació oberta com a procés metodològic d'alt valor afegit per a la seva aplicabilitat a l'FP. D'aquesta manera, es converteix en un punt de trobada entre empreses i centres educatius de formació professional, amb la finalitat de generar valor econòmic, social i cultural al territori metropolità.

Es duu a terme en col·laboració amb la Fundació BCN Formació Professional i amb el suport d'altres agents del territori, com Innobaix, el port de Barcelona i el Circuit de Barcelona-Catalunya, i les empreses Aigües de Barcelona, Autoterminal, OneOcean, Avantgrup i Bayer, entre d'altres.
IMG

Projectes relacionats

Compartir