$htmlUtil.escapeAttribute(projecteImatgeTextAlt)

MetròpolisFPLab

Punt de trobada entre empreses i centres de FP per potenciar l'emprenedoria i l'experimentació.

Fitxa tècnica

Àmbit:
Innovació i tecnologia
Data projecte:
10.2018
Estat:
En execució
Tipus:
Acompanyament, Formació, Projectes
Public:
Ajuntament, Ciutadà, Emprenedor, Empresa, Entitat
Relació:
Emprenedoria i empresa, Innovació, Ocupació i capacitació
Finalitat:
Esdevenir un punt de trobada entre empreses i centres educatius de Formació Professional amb l'objectiu de fer aflorar el potencial de l'alumnat i contribuir a la millora de la seva ocupabilitat i competències personals.  

Descripció

El projecte vol ser un punt de trobada entre empreses i centres educatius de Formació Professional per treure a la llum el potencial de l'alumnat. Això es du a terme mitjançant el plantejament d'un seguit de reptes d'innovació per part d'empreses i entitats. Els estudiants hi han de respondre amb la proposta de projectes innovadors, construïts a partir de les seves idees, que acostin les demandes del món empresarial i del territori.

Combina les demandes empresarials i la creació d'un entorn d'anàlisi, de formació especialitzada mitjançant mentors i tècnics amb l'objectiu de potenciar l'emprenedoria, el treball en equip, el foment de les competències clau i l'experimentació.

Sorgeix de la fusió dels projectes ‘Innolab' d'Innobaix, ‘Port Innova' del Port de Barcelona i ‘Entra al circuit de la Innovació amb l'FP' del Circuit Barcelona-Catalunya i es porta a terme durant el curs escolar 2018-19 en col·laboració amb la Fundació BCN Formació Professional.

Recursos

Enllaços relacionats

Seguiment

Compartir