Projectes MetròpolisFPLab

Notícia 29.01.19

S'obren els tallers de creativitat i el procés de selecció d'idees

Ha finalitzat el termini d'inscripció al projecte MetròpolisFPLab. En aquesta convocatòria s'han seleccionat 153 idees, amb un total de 695 usuaris adscrits a la plataforma (entre alumnes i tutors) de 33 centres d'FP. Els millors projectes reben una beca formativa i recursos materials per al centre d'FP i reconeixement al responsable de la tutoria.

Aquesta iniciativa, que invita els estudiants a construir projectes innovadors a partir de les seves idees i els apropa a les demandes del món empresarial del mateix territori, ja ha dut a terme els tallers de reptes del mes de novembre, i ara, durant els mesos de febrer i març, es portaran a terme els tallers de creativitat i de prototipatge.

El calendari es pot consultar al blog de la Plataforma InnoAMB

Punt de trobada entre empresa i escola

MetròpolisFPLab fusiona els projectes Innolab d'Innobaix, Port Innova del Port de Barcelona i el projecte Entra al circuit de la Innovació amb l'FP del Circuit de Barcelona-Catalunya, per promoure la innovació oberta com a procés metodològic d'alt valor afegit per la seva aplicabilitat a l'FP. D'aquesta manera, es converteix en un punt de trobada entre empreses i centres educatius de formació professional, amb la finalitat de generar valor econòmic, social i cultural al territori metropolità.

Es duu a terme en col·laboració amb la Fundació BCN Formació Professional i amb el suport d'altres agents del territori, com Innobaix, el Port de Barcelona i el Circuit de Barcelona-Catalunya, i les empreses Aigües de Barcelona, Autoterminal, OneOcean, Avant Grup i Bayer, entre d'altres.

Projectes relacionats

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">