Renovació del portal Ubicaempresa

Noticia 22.02.24

El cercador immobiliari de l’AMB estrena aspecte i millores funcionals

L’Agència de Desenvolupament Econòmic de l’AMB ha desenvolupat al llarg de l’últim any un nou disseny per al portal immobiliari d’activitat econòmica Ubicaempresa. El redisseny ha aportat una interfície més funcional i un aspecte més actual i fresc a la pàgina web, a més de funcions addicionals.

Noves funcionalitats

Amb el canvi de disseny, s’ha afegit un apartat de notícies a la portada i s’ha donat més visibilitat a l’accés als indicadors. La resta de botons també estrenen aspecte, que se suma a la introducció, l’estiu passat, d’una bústia de suggeriments.

Al cercador, el principal canvi que s’hi pot observar és el panell de filtres, que s’ha desplaçat al lateral esquerre i que mostra tant els filtres bàsics com els avançats en un mateix espai, sense necessitat de desplegar panells addicionals. Un altre canvi que hi trobem és la manera com es mostren les finestres emergents amb oferta múltiple i la informació que s’hi presenta.

Les fitxes de les ofertes també s’han modificat, amb un nou panell de dades que dona informació bàsica sobre l’oferta amb una sola ullada. El nou panell de fotos dels anuncis ara s’estén d’extrem a extrem, mostrant múltiples imatges ampliables. La ubicació de l’oferta adquireix rellevància i permet activar sobre el mapa diferents serveis propers a l’immoble anunciat. La resta d’apartats s’han agrupat en diferents pestanyes per tal d’evitar una pàgina infinita amb un excés d’informació que saturi els usuaris. Per acabar, també s’ha donat més visibilitat al botó d’accés a la font de l’anunci, que queda sempre visible al costat esquerre de la pantalla.

Aquesta renovació s’afegeix a la ja aplicada a l’apartat d'indicadors l’any 2022, quan es van incrementar la quantitat de gràfics disponibles, es van afegir noves opcions als filtres i es va endreçar la pàgina per a una experiència d’ús millorada.  

El cercador immobiliari de l'AMB

El servei Ubicaempresa, desenvolupat el 2015, és un cercador immobiliari obert que ofereix informació per a les empreses que volen implantar-se al territori o que busquen un emplaçament (nau, solar, oficina o local comercial) on dur a terme la seva activitat. El cercador agrupa en un mateix portal l’oferta immobiliària disponible a internet (procedent principalment de Yaencontré, Habitaclia o Idealista, entre d’altres) per a tota la província de Barcelona. El principal objectiu d'aquest servei és incrementar i millorar el teixit empresarial dels polígons d'activitat econòmica.

Ubicaempresa compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i els consells comarcals de la província per tal de disposar d’una eina única i potent per a tota la demarcació. Així, amb la suma d'esforços s'estalvien recursos i s'eviten duplicitats.

Galería de imágenes

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">